شهادت هنر مردان خداست

سردار سرافزار و پرافتخار اسلام و سرباز مطیع محض ولایت حاج قاسم سلیمانی پس از سالها مجاهدت و جانفشانی در راه دین و آرمانهای مقدس امام وشهیدان ، آسمانی شد و به یاران شهیدش پیوست ضمن عرض تسلیت فقدان این نماد و اسطوره مقاومت به محضر مقدس آقا امام زمان (ع) و رهبر حکیم و فرزانه انقلاب و امت بصیر و ولایت مدار ، دشنمان و بدخواهان بدانند که از هر قطره خون سردار سلیمانی هزاران حاج قاسم خواهد رویید و بساط ظلم و ستم را بر خواهد چید.

الیس صبح به قریب( صبح پیروزی نزدیک است )

موسسه آموزش عالی توحید گلوگاه

کارت ورود به جلسه امتحانات

قابل توجه کلیه دانشجویان :

دانشجویان گرامی برای دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات به آقای عسگری امور مالی موسسه مراجعه نمایند. ضمنا برای دریافت کارت ورود به جلسه نیاز به تسویه مالی می باشد .

تصاویر : بازدید خانم دکتر شمیرانی مدیر کل دفتر غیردولتی و هیات همراه از موسسه توحید گلوگاه

اطلاعیه امتحانات

قابل توجه دانشجویان محترم شروع امتحانات نیمسال اول 98-99 از تاریخ 14 دی ماه 1398 می باشد .

تقویم آموزشی ترم 98-99 نیمسال دوم

دستورالعمل ازدواج دانشجویی

اطلاعیه مهم

قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی

موسسه توحید از تاریخ 25 اسفند ماه لغایت 28 اسفند تعطیل می باشد .

اطلاعیه مهم (کارت ورود به جلسه)

تذکر 1: دانشجویانی که بدهی مالی دارند نمی توانند کارت ورود به جلسه دریافت نمایند بنابراین هر چه سریعتر نسبت به مانده بدهی خود اقدام نمایند . تا در زمان امتحان دچار مشکل نشوند

تذکر 2:  از دانشجویانی که کارت ورود به جلسه ندارند از حضور در جلسه امتحان ممانعت به عمل می آید .

قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی

قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی ، به مناسب میلاد پیامبر (ص) موسسه در روز شنبه مورخ سوم آذر ماه تعطیل می باشد .

قابل توجه دانشجویان (اطلاعیه مهم)

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند با توجه به اینکه در هفته دوم شروع کلاس ها هستیم دانشجویانی که از شنبه هفته آینده بنا به هر دلیلی در کلاس حضور نداشته باشند انتخاب واحد شان حذف می شود .

© حق نشر موسسه آموزش عالی توحید گلوگاه.
استان مازندران -کیلومتر 3 جاده گلوگاه بهشهر
تلفن: 01134669911-14   ایمیل: info [at] ihetohid.ac.ir