پیام آقای صفی اله فغان پور عزیزی ریاست محترم دانشگاه توحید به مناسبت فرا رسیدن ماه ربیع‌الاول

( فرارسیدن ماه ربیع‌الاول مبارك )
  با سلام به محضر همه دانشجویان، اساتید، کارکنان گرانقدر  .
ماه‌های محرم و صفر با عزاداری‌های مردم خوب و هموطنان نیک سرشت ما سپری‌شده است . مردم عزيز كشور ما در روزهاي عزای سرور شهیدان، خصوصا در اربعين حسيني شور معنوی خود را با برپائي مراسم عزاداری و سوگواری به نمايش گذاشتند و همواره صداوسیما و همه مسئولان ، همراه مردم براي برپائی هرچه باشکوه‌تر مراسم عزاي حسيني اهتمام ورزيدند.
 اينك ماه ربيع ، ماه میلاد نبی رحمت ص و هفته وحدت فرارسیده است.
اینجانب ضمن تبريك حلول این ماه عزیز ، خدمت همه مردم شريف، اميدوارم مسئولان و صداوسیما در برپائی جشن و مراسم شادی نيز، با مردم خوب كشور همراه باشند.
 به ياد داشته باشيم، همين مردمي كه ماه‌های محرم و صفر را عزاداري كردند، همان مردمي هستند كه در بقيه ايام سال و به مناسبت‌های مختلف می‌خواهند براي عزيزانشان مجالس جشن و سرور نیز برپا نمايند.
 ان شاءالله به گونه ای نشود كه جشن‌ها و شادی‌های مردم را مغاير با اهداف خود بدانیم.

ارادتمند شما
صفي اله فغانپور عزيزي

© حق نشر موسسه آموزش عالی توحید گلوگاه.
استان مازندران -کیلومتر 3 جاده گلوگاه بهشهر
تلفن: 01134669911-14   ایمیل: info [at] ihetohid.ac.ir